Outsourcing

Bij Outsource Force besteden wij de grootste zorg aan uw werk. Wij zijn centraal gevestigd in ’s-Hertogenbosch en staan met een team van enthousiaste medewerkers klaar om u te ontzorgen. Werkzaamheden die niet tot uw core business behoren, voeren wij professioneel en volgens uw wensen en richtlijnen uit. Met onze aanpak zorgen we keer op keer voor zeer tevreden klanten.

Turn-key
Bij Outsource Force is het mogelijk om via het turn-key principe uw volledige productie of logistiek aan ons over te dragen. Daarin ontzorgen, begeleiden en controleren wij de werkzaamheden, om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen.

Externe locaties
Naast ons eigen pand in ‘s-Hertogenbosch met professionele werkruimte, heeft Outsource Force ook werklocaties in Tilburg, Gilze Rijen en Oisterwijk.
Uiteraard kunnen wij ook bij u op locatie uw werkzaamheden voor u verzorgen. Zo heeft u zelf zicht op de voorgang, maar geen zorgen over de uitvoer.

Altijd een passende oplossing
Wanneer u kiest voor een samenwerking met Outsource Force, bepaalt u zelf in welke mate u ontzorgd wordt. Uiteraard bieden wij u altijd een optimale service. Ieder van onze klanten is uniek. Een persoonlijke aanpak vinden wij dan ook erg belangrijk. Door uw wensen en behoeften vooraf duidelijk in kaart te brengen, kunnen wij uw opdracht snel, efficiënt en professioneel uitvoeren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.